SC Wellness Solutions Inc SRL, cu sediul social in str. Occidentului nr.3, Sector 1, Bucuresti este distribuitorul oficial al marcii BODYTONE in Romania.  Compania a intrat pe piata in anul 2011, propunandu-si sa acopere intreaga arie a solutiilor de fitness, prin preluarea distributiei brandurilor Bodytone, Kettler, SKLZ, dar si prin conceperea propriei marci – Techfit.
Showroom-ul din strada Occidentului nr. 3, Sector 1, Bucuresti, ce se adresează atât clienţilor retail cat şi en-gros, dispune de un concept de design inovator, menit să evidentieze produsele de top din portofoliul său.

slide-bodytone

Bodytone este in continua evolutie, inovare si îmbunatatire. Suntem atenti la cel mai mic detaliu, in scopul de a îmbunătăți produsele noastre pentru a se potrivi cu nevoile pietei. Sanatatea si bunastarea dumneavoastra sunt angajamentul nostru, prin urmare ne concentram pe crearea unor concepte de produse astfel incat obiectivele dumneavoastra de fitness sa fie atinse prin experiente de neuitat.

La Bodytone, intotdeauna privim spre viitor si avem in vedere sa adoptam constant cele cele mai noi tehnologii pentru cele mai exigenti si ambitiosi sportivi.

Add to cart